Pravilnik o zasebnosti in pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Blendmeup so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

S spletno trgovino Blendmeup, dostopne na neposredni spletni povezavi https://blendmeup.si/, upravlja BLEND ME UP d.o.o.,  Ljubljanska cesta 93, Domžale, 1230 Domžale, Davčna: 68330529, matična: 9049070000, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju: ponudnik).

Splošni pogoji poslovanja urejajo poslovno razmerje med ponudnikom in kupcem oziroma naročnikom (v nadaljevanju: kupec). Kupca zavezujejo splošni pogoji poslovanja, ki so veljavni v trenutku oddaje spletnega naročila. Kupec je ob oddaji naročila opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost in strinjanje z njimi.

Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev poslovanja. Morebitne spremembe splošnih pogojev poslovanja bodo objavljene na spletni strani https://blendmeup.si/ in začnejo veljati s trenutkom objave.

Podatki o ponudniku

Ime podjetja: BLEND ME UP d.o.o.,  Ljubljanska cesta 93, Domžale, 1230 Domžale, Davčna: 68330529, matična: 9049070000 

Kontakt

DOSTOPNOST INFORMACIJ

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),

 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),

 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),

 • dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),

 • pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),

 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,

 • način plačila in dostave,

 • časovno veljavnost ponudbe,

 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla,

 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

PONUDBA STORITEV IN PROIZVODOV 

Naročniki storitev oziroma kupci blaga lahko naročilo oddajo preko spleta 24 ur na dan, vse dni v letu in to za vse vrste storitev in blaga, ki jih/ga ponudnik ponuja preko spleta. Naročilo lahko odda na [email protected] ali preko spletnega obrazca na https://blendmeup.si/, pa tudi po telefonu na telefonsko številko objavljeno na spletni strani.

Ponudbe s popusti bo ponudnik objavljal na svoji spletni strani https://blendmeup.si/.

Kupci
s statusom gospodarskega subjekta, ki so zavezanci za DDV, morajo ob naročilu navesti identifikacijsko številko za DDV.

Ponudnik izjavlja, da je zavezanec za DDV.

POSTOPEK NAKUPA

Po oddaji naročila kupec po elektronski pošti prejme obvestilo, da je naročilo sprejeto. S tem je kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem sklenjena. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Kupcu so tam dostopni podatki o statusu in vsebini naročila. Po prejemu naročila je kupec v najkrajšem možnem času obveščen o datumu oddaje pošiljke. Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne.

Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču.

Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Kupec za kupljeno blago prejme račun v pisni obliki, z razčlenjenimi stroški in pojasnilom o pravici do odstopa od nakupa z vrnitvijo kupljenega izdelka, če je to potrebno in mogoče.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Naknadno podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ponudnik ne upošteva.

CENE

Cene posameznih izdelkov so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vključujejo stroškov dostave, razen če je navedeno drugače. Cene veljajo v primeru nakupa izdelkov preko spletne strani Blendmeup. Cene se lahko dnevno spremenijo brez predhodnega obvestila.

V primeru, da je ob izdelku naveden napačen podatek o ceni, ponudnik ni dolžan izvesti naročila. V tem primeru bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa.

ROK IZVEDBE STORITVE OZIROMA DOBAVE BLAGA  

Ponudnik bo naročene storitve praviloma izvršil v roku 5 delovnih dni oziroma po dogovoru z naročnikom, naročeno blago pa bo praviloma odposlal na naslov kupca v roku 6 delovnih dni.  V elektronskem sporočilu o potrditvi naročila naročnika bo ponudnik navedel rok izvedbe storitve oziroma rok dobave, ki je lahko krajši, ne pa daljši od navedenega okvirnega roka. Kupec se zavezuje vrsto storitve ter vrsto in količino blaga v naročilu navesti določno, skladno s katalogom storitev in blaga navedenim na spletnem strani ponudnika. V primeru, da naročilo ne bo določno, bo ponudnik naročnika po e-pošti pozval k popravku, pri čemer pa bo izpolnitveni rok začel teči, ko bo ponudnik prejel in potrdil popravljeno naročilo. O morebitni spremembi naročila ali preklicu, mora naročnik oziroma kupec ponudnika obvestiti po e-pošti na naslov [email protected] vsaj 2 dni pred rokom izvršitve storitve oziroma dobave blaga, v nasprotnem primeru je ponudnik upravičen od naročnika zahtevati povračilo stroškov, ki mu bodo povzročeni. V primeru, da bo naročnik želel naročeno blago prevzeti osebno, mora to navesti v naročilu oziroma ponudniku vsaj 2 dni pred načrtovano odpremo blaga sporočiti po telefonu.

Pogodbeni partner ponudnika za dostavo pošiljk je naveden ob zaključku naročila. Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil učinkoviteje. Ponudnik ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže. Kupec naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.

V primeru osebnega prevzema naročenega blaga, ponudnik kupcu ne bo obračunal stroškov dostave.

NAČINI PLAČILA

Naročniki storitev in kupci lahko znesek računov plačujejo na naslednje načine:

 • z gotovino ob prevzemu osebno, 

 • po predračunu (UPN nalogu) na transakcijski račun ponudnika,

 • s kreditno kartico BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron. 

V primeru zamude pri plačilu opravljenih storitev ali dobavljenega blaga bo Blendmeup upravičen za čas zamude obračunati naročniku oziroma kupcu na dolgovani znesek zamudne obresti po obrestni meri Zakon o predpisani obrestni meri zamudnih obresti (ZPOMZO-1A, Uradni list RS, št. 105/2006).

 POPUSTI

Popust oziroma promocijska koda, ki jo boste lahko našli na spleti strani ponudnika ali v drugih oblikah sporočil,  omogoča naročniku oziroma kupcu posebne ugodnosti pri naročilu storitev ali pri nakupu blaga ponudnika prek spletne trgovine ponudnika in jo bo mogoče izkoristiti v roku, ki bo naveden v sporočilu.  Ponudnik poudarja, da se popusti ne seštevajo in ne veljajo za izdelke v akciji.

PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE IN VRAČILO BLAGA

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Potrošnik mora blago vrniti v 14 dneh od sporočenega namena o odstopu od pogodbe. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.

O nameravanem vračilu nas pisno obvestite in sicer na kontaktni e-mail: [email protected]  . Obvestilo o odstopu lahko predložite z obrazcem za vračilo ali z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopate od pogodbe. Šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Dokazno breme glede uveljavljanja pravice do odstopa nosi potrošnik.

 Obrazec za vračilo blaga najdete:OBRAZEC

Vsi izdelki kupljeni pri ponudniku www.blendmeup.si so takšne narave, da jih je moč vrniti po pošti. Vračilo plačil mora podjetje opraviti nemudoma ali najkasneje v roku 14 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Prodajalec vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.

Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.Kupec blaga ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe, ampak ima le zaradi narave spletne trgovine (pogodbe na daljavo) možnost, da še enkrat premisli o nakupu. Kupec sme izdelek pregledati in opraviti preizkus, ki je nujno potreben za ugotovitev dejanskega stanja.

Za lažje razumevanje pravic o vračilu izdelkov, navajamo pojasnilo tržnega inšpektorata (vir: Informacije – Glasilo Trgovinske zbornice Slovenije, 20. januar 2012, številka 3): Pri pravici do odstopa od pogodbe, sklenjene na daljavo, je treba vedeti, da gre za odstop od pogodbe, ne da bi bilo s stvarjo samo karkoli narobe, pač pa gre ta pravica potrošniku že zaradi same narave pogodbe – sklenitev pogodbe na daljavo. Pri pravici do odstopa od pogodbe namreč ne gre za to, da potrošnik ne bi vedel, kaj kupuje (načeloma potrošnik tudi pri ostalih stvareh ve, kaj naroča), temveč zgolj za to, da o svoji odločitvi v zakonsko predvidenem roku premisli in v primeru, da je bila ta odločitev prenagljena, spremeni svojo odločitev in odstopi od pogodbe. Prav tako je treba vedeti, da sklenitev pogodbe na daljavo potrošniku ne daje več pravic, kot sicer sklenitev pogodbe na klasičen način (to je z obiskom v prodajalni). Tako potrošnik ne more in ne sme prejetega blaga neovirano uporabljati ves čas do odstopa od pogodbe, saj tukaj ne gre za nakup na preizkušnjo, kjer bi bil preizkus blaga pogoj za ohranitev pogodbe v veljavi. Potrošnik tako sme opraviti ogled in preizkus prejetega blaga zgolj v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v prodajalnah. Vsakršno »preizkušanje«, ki odstopa od navedenega, je mogoče šteti za uporabo blaga, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe. Pravica do odstopa od pogodbe ne daje potrošniku nobene pravice več, pač pa samo možnost, da tudi po tem, ko že prejme blago, ponovno premisli svojo odločitev o nakupu in v primeru, da je bila ta odločitev prenagljena, spremeni svojo odločitev in odstopi od pogodbe, ne daje pa mu pravice uporabe blaga.

Razen če sta se pogodbeni stranki dogovorili drugače, potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe: – pri pogodbah, katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe- pri pogodbah o dobavi avdio ali video posnetkov ali računalniških programov, če je potrošnik odprl varnostni pečat (če pečata ni, velja če je kupec odpakiral originalno embalažo).

Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo določila tega poglavja ne veljajo. Vaše zahtevke za vračilo blaga bomo v teh primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine. 

POŠKODOVANA, UNIČENA ALI IZGUBLJENA POŠILJKA

V primeru predplačila velja, da ponudnik od trenutka oddaje pošiljke, z naročenimi izdelki, dostavni službi ne odgovarja za primere, ko pride do fizičnih poškodb, uničenja ali izgube pošiljke, kakor tudi ne, če pride do manjka vsebine v pošiljki ali če pošiljka kaže znake odprtja (embalaža ima vidne poškodbe). V vseh teh navedenih primerih mora uporabnik sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije, in sicer pošiljko nese na najbližjo pošto v enakem stanju, kot jo je prejel, ne da bi karkoli dodal ali odstranil, ter izpolni reklamacijski zapisnik. O tem obvesti tudi ponudnika na kontaktni e-mail [email protected] 

PRAVICA KUPCA DO UGOVORA STVARNIH NAPAK IN REŠEVANJE MOREBITNIH PRITOŽB

Kupec se obvezuje kupljeno blago takoj bo prejemu skrbno pregledati in v primeru, ko bi bila embalaža poškodovana to v prisotnosti in ob sodelovanju dobavitelja (n. pr. poštnega uslužbenca) zapisniško ugotoviti. Druge stavne napake je dolžan kupec na verodostojen način ugotovil takoj ko bo to objektivno mogoče. V obeh primerih se kupec zavezuje o napakah Blendmeup . obvestiti in v obvestilo navesti vse relevantne podatke in mu predložiti dokazila,  ki na verodostojen in pošten način utemeljujejo ugovor. Ugovore stvarnih napak bodo kupci Blendmeup  sporočali po e-pošti na [email protected] 

Blendmeup bo morebitne pritožbe naročnikov in kupcev obravnaval sproti in si bo pri tem v sodelovanju s pritožnikom prizadeval, da bodo razrešeni po mirni poti v zadovoljstvo obeh/veh sprtih strani. Naročniki in kupci lahko pritožbe vložijo prek e-poštnega naslova [email protected]. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. V primeru, da sporazumne rešitve spora ne bo mogoče doseči, bo za rešitev spora pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika. Za te Splošne pogoje poslovanja in za vse spore med ponudnikom in potrošnikom velja in se uporablja slovensko pravo.

Za vsa razmerja ter za pravice in obveznosti, ki niso urejene s temi Splošnimi pogoji poslovanja, se smiselno uporabljajo določila Obligacijskega zakonika, Zakona o elektronskem poslovanju na trgu, Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov.

IZDAJA RAČUNA

Blendmeup . bo takoj po izvedeni storitvi oziroma po odpremi in plačilu naročenega blaga naročniku oziroma kupcu izstavil račun, in sicer v pdf formatu in ga posla po e-pošti na kupčev naslov . Naročnik oziroma kupec seBlendmeup  ob naročili navesti vse zahtevane relevantne podatke, potrebne za zakonito izdajo računa.Blendmeup  se zavezuje zneske na računu specificirani, tako da bo jasno razvidna cena storitve oziroma blaga, stroški in morebitni druge postavke.

Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbita Blendmeup . in Stripe. Avtorizacija kreditnih kartic se vrši v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku Blendmeup 

KOMUNIKACIJA

Ob soglasju naročnikov storitev in kupci blaga bo Blendmeup komuniciral in oglaševal svojo ponudbo preko spleta in/ali SMS sporočil na mobilne telefone, in sicer tako, da bo izrecno navedel podatke o sebi, da gre za oglasno sporočilo  in kaj oglašuje (n. pr. promocijo blaga in storitev, akcijsko prodajo itd.).

Nedvoumno bo navedel pogoje za naročilo oziroma za nakup blaga, pogoje prejemanja sporočil, naslovnikom, ki sporočil ne bodo želeli več prejemati, pa bo omogočil, da se prejemanju sporočil odpovejo, Blendmeup  pa se zavezuje, da bo njihovo zahtevo spoštoval.  

Ocene, mnenja in priporočila naročnikov in kupcev bo Blendmeup  pred objavo pregledal in izločil kakorkoli žaljiva, nedostojna in taka, katerih objava ne bo v korist drugih uporavnikov. Objavljena mnenja bodo del funkcioniranja spletne trgovine Blendmeup  in bodo dostopna vsem uporabnikom in obiskovalcem spletne strani.

Uporabnik soglaša s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja, ki ga bo izrazil in dovoljuje, da ga Blendmeup  v delu ali v celotnem besedilu objavi v elektronskih in drugih medijih skladno s poslovnimi interesi Blendmeup  časovno neomejeno. Materialne avtorske pravice avtorji mnenj in komentarjev neodplačno in časovno neomejeno prenašajo na Blendmeup  moralne avtorske pravice pa avtorji ohranijo.

POJASNILO 

Blendmeup  po svojih najboljših močeh zagotavlja ažurnost in pravilnost podatkov na svoji spletni strani, ne prevzema pa odgovornosti iz naslova popolnosti podatkov in uporabnikom predlaga, da jih preverjajo neposredno pri Blendmeup,   Blendmeup  izjavlja, da so na spletni strani Blendmeup  fotografije izdelkov simbolične in ne odražajo lastnosti blaga, ima pa Blendmeup  na slikah artiklov, grafičnih in video elementih materialne avtorske pravice, kot industrijsko lastnino pa zaščiteno blagovno znamko Blendmeup , zato navedenih elementov brez predhodnega njegovega izrecnega pisnega soglasja ni dovoljeno uporabiti, reproducirati ali kakorkoli drugače vanje posegati.

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Dostop do spletne stranBlendmeup  (www.blendmeup.si) bo lahko v primeru tehničnih težav, potrebe po izvedbi vzdrževalnih del ali zaradi drugih nepredvidenih okoliščin onemogočen ali moten, zato si v teh primerih pridružujemo pravico do preklica potrjenih naročil, o čemer bo naročnike brž ko bo mogoče obvestil in predlagal način rešitve. Preden uporabniki dostopajo do spletne strani Blendmeup.si morajo poskrbeti za antivirusno zaščito ter si zagotoviti varnost in zaupnost podatkov, ki so potrebni za prijavo na spletno stran.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ponudnik ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (v nadaljevanju: ZlsRPS).

V primeru, da kupec/potrošnik ni zadovoljen z rešitvijo pritožbe, lahko tako v skladu z ZlsRPS vloži pobudo za začetek postopka izvensodnega reševanja konkretnega potrošniškega spora prek evropske platforme za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Ponudnik v skladu z ZlsRPS objavlja tudi elektronsko povezavo na evropsko SRPS: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL.

Kupec se lahko odloči tudi za vložitev tožbe pri pristojnem sodišču po njegovem stalnem prebivališču.

IZJAVA GLEDE PREHRANSKIH IN ZDRAVSTVENIH TRDITEV PRI OPISIH IZDELKOV 

Vse informacije na spletni strani Blendmeup.si so zgolj informativnega značaja in niso nadomestilo nasvetov lečečega veterinarja ali drugega zdravstvenega osebja, prav tako pa niso nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, ker niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupca. Poleg teh Splošnih pogojev poslovanja vas prosimo, da se seznanite tudi s Politiko zasebnosti, ki opredeljuje način zbiranja in uporabo vaših podatkov. Politika zasebnosti je dostopna preko naslednje povezave: ____.

KONTAKT

Če potrebujete kakršnekoli informacije ali pomoč pri spletni ponudbi, oddaji naročil, dostavi, uporabi spletne strani ali vračilu blaga, se lahko obrnete na nas prek elektronskega naslova [email protected] 

BLEND ME UP d.o.o.   

 

POLITIKA ZASEBNOSTI

 

Ta Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih Blendmeup zbira od vas, ko uporabljate spletno stran https://blendmeup.si/ (v nadaljevanju: spletna stran). Uporabnik je vsaka pravna ali fizična oseba, ki uporablja oziroma obišče navedeno spletno stran (v nadaljevanju: uporabnik). Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, ki ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov ter veljavna slovenska zakonodaja glede varstva osebnih podatkov je Blendmeup, dostopne na neposredni spletni povezavi https://blendmeup.si/, upravlja BLEND ME UP d.o.o.,  Ljubljanska cesta 93, Domžale, 1230 Domžale, Davčna: 68330529, matična: 9049070000 (v nadaljevanju: upravljavec).

Poleg Politike zasebnosti vas prosimo, da se seznanite tudi s Splošnimi pogoji poslovanja[PK1] , ki urejajo poslovno razmerje med uporabnikom in upravljavcem ter s Politiko piškotkov[PK2] , ki razkriva katere piškotke zbiramo in za kakšne namene.

Osebne podatke, zbrane na spletni strani, bomo uporabili le, kot je določeno v tej politiki zasebnosti. Spodaj najdete podatke o tem, kako uporabljamo vaše osebne podakte, za katere namene se uporabljajo vaši osebni podatki, s kom jih delimo in katere pravice nadzora in informacij imate.

Z uporabo spletne strani se strinjate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših podatkov (vključno z osebnimi podatki) v skladu s to Politiko zasebnosti. Prejmemo in/ali vas bomo morda prosili, da posredujete svoje podatke (vključno z osebnimi podatki) kadarkoli ste v stiku z nami ali uporabljate spletno stran. Kot je podrobno opisano spodaj, vaše podatke (vključno z osebnimi podatki) delimo s tretjimi partneji (kot je vse natančno opredeljeno spodaj) in jih uporabljamo na načine, ki so skladni s to Politiko zasebnosti. Vaše podatke (vključno z osebnimi podatki) lahko uporabljamo skupaj z drugimi informacijami za zagotavljanje in izboljšanje izdelkov, storitev in vsebine.

POVZETEK NAŠIH DEJAVNOSTI OBDELAVE

Naslednji povzetek vam omogoča hiter pregled dejavnosti obdelave, ki se izvajajo na naši spletni strani. Podrobnejše informacije najdete v spodnjih razdelkih.

 • Ko obiščete našo spletno stran iz informativnih razlogov brez nakupa, bodo obdelani le omejeni osebni podatki, ki vam bodo posredovali spletno stran.

 • V primeru, da opravite nakup izdelkov, izberete svetovalne storitve o prehrani ali se naročite na naše novice, bodo v okviru takšnih storitev obdelani nadaljnji osebni podatki.

 • Nadalje, bodo vaši osebni podatki uporabljeni za zagotavljanje oglaševanja naših storitev in izdelkov ter za statistične analize, ki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran; poleg tega vašo izkušnjo naše spletne strani izboljšujemo z vsebino tretjih oseb

 • vaši osebni podatki se lahko razkrijejo tretjim osebam, ki se nahajajo zunaj vaše države prebivališča, pri čemer se lahko potencialno uporabljajo različni standardi varstva podatkov.

 • Uvedli smo ustrezne zaščitne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov, ki jih hranimo le toliko časa kot je to potrebno.

 • V skladu z zakonodajo, ki velja za vas, ste morda upravičeni do uveljavljanja določenih pravic v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

DEFINICIJE

Osebni podatki: pomeni katero koli informacijo v zvezi z določenim ali določljivim posameznikom, ki ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto tega posameznika.

Obdelava: pomeni vsako dejanje ali niz dejanj, ki se izvaja v zvezi z osebnimi podatki ali nizi osebnih podatkov z avtomatiziranimi sredstvi ali brez njih, kot je zbiranje, beleženje, urejanje, strukturiranje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, priklic, vpogled, uporaba, razkritje s posredovanjem, razširanje ali drugačno omogočanje dostopa, prilagajanje ali kombiniranje, omejevanje, izbris ali uničenje.

INFORMATIVNA UPORABA SPLETNE STRANI

V kolikor obiščete našo spletno stran iz informativnih razlogov, torej brez posredovanja osebnih podatkov v kakršni koli obliki, lahko samodejno zbiramo podatke o vas, ki bodo vsebovali osebne podatke le v omejenih primerih in jih samodejno prepozna naš strežnik, kot naprimer:

 • spletno mesto, s katerega ste bili usmerjeni na našo spletno stran;

 • datum in čas vaših zahtevkov;

 • vrsta naprave, ločljivost zaslona in različico brskalnika;

 • vaš ponudnik internetnih storitev;

 • informacije o vašem operacijskem sistemu, vključno z jezikovnimi nastavitvami;

 • informacije o ponudbah, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Te podatke uporabljamo samo zato, da nam pomagajo pri zagotavljanju učinkovitih storitev (npr. za prilagoditev naše spletne strani potrebam vaše naprave) in za zbiranje širokih demografskih podatkov za anonimno skupno uporabo.

Osebni podatki, ki jih samodejno zbiramo, so potrebni za zagotavljanje spletnega mesta in za naš legitmni interes, da zagotovimo stabilnost in varnost spletne strani.

Osebni podatki, ki se zbirajo samodejno, se takoj anonimizirajo in vsi osebno prepozavni podatki so ustrezno izbrisani.

NOVIČNIK

Z vašim e-poštnim naslovom se lahko naročite na naše novice, ki vam zagotavljajo najnovejše informacije o naših izdelkih in storitvah, če se strinjate s prejemanjem teh novic, ki lahko vsebujejo tudi oglase povezane z našimi izdelki ali storitvami. Pravna podlaga za obdelavo je vaša privolitev. Vaš e-poštni naslov bo hranjen, dokler ste naročeni na naše novice. Od te storitve se lahko kadarkoli odjavite tako, da kliknete »odjava« v nogi vsakega tako prejetega novičnika.

SPLETNO OGLAŠEVANJE

Naša spletna stran uporablja spletne storitve oglaševanja, da vam predstvi oglase, ki ustrezajo vašim interesom. Takšno oglaševanje je označeno z imenom ponudnika (npr. Google Ads). Ta storitev nam pomaga izboljšati našo spletno stran in narediti vaš obisk bolj zanimiv. V ta namen zbiramo statistične podatke o vas, ki jih obdela ponudnik takšenga oglaševanja. Takšna obdelava predstavlja naš upravičen interes za izboljšanje izkušenj z našo spletno stranjo ter za promocijo naših izdelkov in storitev.

DOSTAVA 

Cena dostave za Slovenijo znaša 3.50 EUR (Pošta Slovenije). Vaš paket potrebuje od 3-5 delovne dni, da ga dostavna služba dostavi na vaš naslov, ki ste ga navedli v košarici nakupa. V primeru, da ste paket naročili med vikendom ali praznikom, vam ga bomo poslali prvi delovni dan.

Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. O tem boste obveščeni po telefonu ali po elektronski pošti.

Naš pogodben partner za dostavo pošiljk na območju Slovenije je Pošta Slovenije.

Dostava Pošta Slovenije

Dostava se vrši med tednom do 16.00 ure in v soboto v dopoldanskem času do 12.00 ure na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Če vas v času dostave ni doma, bo kurir Pošte Slovenije pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo oziroma prevzem na najbližji poštni enoti.

Za nemoteno dostavo:

– zagotovite točen naslov dostave, kjer bo nekdo na voljo, da sprejme paket.

– zagotovite telefonsko številko, na kateri ste vedno dosegljivi, če se pojavijo kakršne koli težave pri dostavi.

– spremljajte svoj paket. Sistem za sledenje paketov poskrbi, da ste na tekočem o trenutni lokaciji vašega paketa, tako da lahko preverite kdaj približno naj bi paket prispel in vidite, če je mogoče prišlo do težav pri dostavi.

– poskrbite, da je vaše ime jasno vidno na vaših vratih, tako da dostavna služba nima težav pri iskanju vašega naslova.

Priporočila ob prevzemu blaga

Pregled izdelka:

– Ko paket prejmete se prepričajte, da ste prejeli izdelek, ki ste ga naročili.

– Če se slika na embalaži ali šifra izdelka ne ujema z naročenim artiklom, izdelka oziroma embalaže prosimo ne odpirajte, temveč nas kontaktirajte na [email protected], da preverimo ali je bila izdobava na vaš naslov pravilna.

– Če ste se prepričali da ste prejeli naročen izdelek, vas naprošamo da embalažo odprete previdno. Zaščitnih folij, nalepk in zaščit ne poškodujte ali zavrzite dokler niste popolnoma prepričani, da boste izdelek obdržali.

– Nekateri izdelki so zapakirani na način, kjer odpakiranje uniči embalažo, ali imajo embalaže prilepljene varnostne pečate. Pri takšnih izdelkih je pomembno, da pred odpakiranjem ugotovite, ali gre za izdelek ki ste ga naročili, oziroma če ustreza vašim potrebam in namenu uporabe.

V primeru dostave:

– Ko vam kurir dostavi paket, ga preglejte v njegovi navzočnosti.

– Najprej preverite morebitne zunanje poškodbe embalaže in nanje opozorite kurirja. Če ste mnenja, da je vsebina paketa poškodovana ali razbita, v navzočnosti kurirja embalažo previdno odprite in skupaj preverite vsebino. Poškodovan paket vam ni potrebno prevzeti in ga lahko zavrnete, nam pa sporočite nastalo situacijo, da vam lahko uredimo nov izdelek ali povrnemo kupnino. V primeru da ste pošiljko prevzeli, kasneje pa ugotovili, da je le ta poškodovana, je potrebno sprožiti reklamacijski postopek pri Pošti Sloveniji. To storite tako, da v roku 30 dni od prevzema prinesete izdelek na Pošto ali kontaktirate vašo Poštno enoto, da vas obiščejo na domu in nato skupaj z uslužbencem Pošte naredite zapisnik o poškodovani pošiljki. Za hitro rešitev postopka, vas prosimo, da nam kopijo zapisnika pošljete na [email protected]  Nadaljne reševanje poškodovane pošiljke bomo s Pošto urejali mi, vam pa bomo poslali nov brezhiben izdelek, lahko ga tudi osebno prevzamete na sedežu podjetja, ali povrnili kupnino. Poškodovan izdelek prevzame Pošta Slovenije.

Naši izdelki

Nakupuj vse Prvič pri nas? O nas Blog
Copyright © 2023 Vse pravice pridržane

Naši okusi

Brazilija

Okusi mlečne čokolade in lešnikov, ki jim sledijo značilne brazilske note dušenega sadja, ki spominjajo na jabolčno pito.

Inteziteta 6/10

Guatemala

Bogata, a sadna in zrela skodelica z notami ribeza, ki jih podpira globoka karamelna sladkoba.

Inteziteta 8/10

Hišna mešanica

Poln in bogat okus ter sladki okusi, kot so čokolada, karamela, oreščki, začimbe in pridih rdečega sadja ter jasmina. Zelo uravnotežen, zaokrožen, gladek občutek v ustih in kompleksni okusi.

Inteziteta 7/10