Kavne kapsule

Biorazgradljive kavne kapsule, združljive z Nespresso® aparati za kavo. Kapsule so skrbno pražene in ročno polnjene v Sloveniji, z izbranimi najboljšimi zrni specialty kave. Uživajte v prvovrstni kavi na priročen način z okolju prijaznimi kapsulami Blend Me Up.

Prikaz vseh 11 rezultatov

Kapsule za kavo Blend Me Up so združljive z Nespresso® kavomati. Polnjene so s specialty-grade kavo, katero skrbno pražimo v Ljubljani.

Okolju-prijazne kapsule

Za razliko od klasičnih kapsul za kavo, katerih se svetovno ustrezno reciklira le približno 5% letno, so kapsule Blend Me Up okolju-prijazne. Izdelane so namreč povsem brez fosilnih plastik in se lahko razgradijo kar na domačem kompostu.

Katere kapsule izbrati?

Trenutno imamo v ponudbi single-origin kavo iz Brazilije in Gvatemale ter Hišno mešanico.

Če ste med tistimi, ki imajo radi močne čokoladne okuse s pookusom oreščkov in začimb ter kavo radi pijete z mlekom, potem priporočamo Brazilijo ali Hišno mešanico.

Za tiste, ki imate radi bolj sveže, sadne okuse kave in si radi privoščite espresso z nekoliko več kislin ter brez mleka pa priporočamo single-origin kavo iz Gvatemale s prijetnim pookusom ribeza.

Pakiranje

Kapsule so pakirane v embalaži po 10, 20 ali 100 kapsul. Za naročila nad 30 € nudimo brezplačno dostavo.

Naši izdelki

Nakupuj vse Prvič pri nas? O nas Blog
Copyright © 2023 Vse pravice pridržane

Naši okusi

Brazilija

Okusi mlečne čokolade in lešnikov, ki jim sledijo značilne brazilske note dušenega sadja, ki spominjajo na jabolčno pito.

Inteziteta 6/10

Guatemala

Bogata, a sadna in zrela skodelica z notami ribeza, ki jih podpira globoka karamelna sladkoba.

Inteziteta 8/10

Hišna mešanica

Poln in bogat okus ter sladki okusi, kot so čokolada, karamela, oreščki, začimbe in pridih rdečega sadja ter jasmina. Zelo uravnotežen, zaokrožen, gladek občutek v ustih in kompleksni okusi.

Inteziteta 7/10