Izdaja računa

IZDAJA RAČUNA

BLEND ME UP d.o.o. bo takoj po izvedeni storitvi oziroma po odpremi in plačilu naročenega blaga naročniku oziroma kupcu izstavil račun, in sicer v pdf formatu in ga posla po e-pošti na kupčev naslov . Naročnik oziroma kupec se Feedko s.p. ob naročili navesti vse zahtevane relevantne podatke, potrebne za zakonito izdajo računa. Feedko s.p. se zavezuje zneske na računu specificirani, tako da bo jasno razvidna cena storitve oziroma blaga, stroški in morebitni druge postavke.

Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbita BLEND ME UP d.o.o.in Stripe. Avtorizacija kreditnih kartic se vrši v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku Feedko.

Naši izdelki

Nakupuj vse Prvič pri nas? O nas Blog
Copyright © 2023 Vse pravice pridržane

Naši okusi

Brazilija

Okusi mlečne čokolade in lešnikov, ki jim sledijo značilne brazilske note dušenega sadja, ki spominjajo na jabolčno pito.

Inteziteta 6/10

Guatemala

Bogata, a sadna in zrela skodelica z notami ribeza, ki jih podpira globoka karamelna sladkoba.

Inteziteta 8/10

Hišna mešanica

Poln in bogat okus ter sladki okusi, kot so čokolada, karamela, oreščki, začimbe in pridih rdečega sadja ter jasmina. Zelo uravnotežen, zaokrožen, gladek občutek v ustih in kompleksni okusi.

Inteziteta 7/10