Ekskluzivno: Potovanje v srce Blendmeup Pražarne

Dobrodošli na ekskluzivnem potovanju, ki vas bo popeljalo v srce ene najinovativnejših pražarn kave v regiji – Blendmeup Pražarno. Ta edinstvena izkušnja vam bo razkrila, kako nastajajo čarobni okusi, ki jih vsak dan uživate v svoji skodelici kave.

Izbira popolnih zrn

Vse se začne z izbirom pravih kavnih zrn. Ekipa Blendmeup potuje po svetu, da bi našla najkakovostnejša zrna, ki izpolnjujejo njihove stroge standarde. Vsaka serija zrn je skrbno izbrana glede na svojo aromo, okus in edinstvene lastnosti, ki jih prinaša svojemu končnemu izdelku.

Umetnost praženja

Ko so zrna enkrat v pražarni, se začne magija. Blendmeup uporablja posebno tehniko svetlega praženja, ki poudarja naravne arome in okuse vsake sorte. Ta metoda zahteva natančnost in stalno pozornost, saj vsaka stopnja praženja izvleče različne karakteristike iz zrn.

Skrivnost je v detajlih

Nič ni prepuščeno naključju v Blendmeup Pražarni. Temperatura, čas praženja in celo zračni tlak se natančno nadzorujejo, da se zagotovi, da vsaka serija kave doseže svoj maksimalni potencial. Ekipa nenehno eksperimentira in se prilagaja, da bi našla popolno ravnovesje za vsako vrsto kave.

Od pražarne do vaše skodelice

Ko je kava popolno pražena, se hitro ohladi, da se ohrani svežina. Nato se zrna skrbno pakirajo in pošljejo strankam ali pa se zmeljejo za uporabo v Blendmeup-ovih znanih biorazgradljivih kapsulah.

Vsak korak v procesu Blendmeup je skrbno premišljen, da vam prinese najboljšo možno kavno izkušnjo. Od izbire najfinejših zrn do umetnosti praženja, vsaka skodelica kave odraža strast, predanost in inovacije, ki so srce Blendmeup Pražarne.

Naši izdelki

Nakupuj vse Prvič pri nas? O nas Blog
Copyright © 2023 Vse pravice pridržane

Naši okusi

Brazilija

Okusi mlečne čokolade in lešnikov, ki jim sledijo značilne brazilske note dušenega sadja, ki spominjajo na jabolčno pito.

Inteziteta 6/10

Guatemala

Bogata, a sadna in zrela skodelica z notami ribeza, ki jih podpira globoka karamelna sladkoba.

Inteziteta 8/10

Hišna mešanica

Poln in bogat okus ter sladki okusi, kot so čokolada, karamela, oreščki, začimbe in pridih rdečega sadja ter jasmina. Zelo uravnotežen, zaokrožen, gladek občutek v ustih in kompleksni okusi.

Inteziteta 7/10